دوشنبه ۱۱ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۸
طلاب مطالبه‌گر فرمایشات رهبر شهیدمان باشند / تبلیغ اولیت اصلی است

حوزه/ حجت‌الاسلام طبرسی به تشریح وظایف مبلّغین در شرایط موجود پرداخت و گفت: وظیفه اصلی همه ما این است که مطالبه‌گر فرمایشات رهبر معظم انقلاب باشیم که از مهم ترین آن‌ها تحقق جهاد تبیین است.

حجت‌الاسلام محمد طبرسی معاون تبلیغ حوزه علمیه همدان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در همدان، با تسلیت به شهادت رسیدن حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب، اظهار داشت: همه ما آرزو داشتیم در شهادت، پیشقراول امام شهیدمان باشیم اما این بار نیز رهبر معظم انقلاب، خودشان را پیشقراول ملت کردند و در مسیر عزت و سربلندی کشور و اسلام به شهادت رسیدند.

وی به تشریح وظایف مبلّغین در شرایط موجود پرداخت و گفت: وظیفه اصلی همه ما این است که مطالبه‌گر فرمایشات رهبر معظم انقلاب باشیم که از مهم ترین آن‌ها تحقق جهاد تبیین است.

حجت‌الاسلام طبرسی افزود: طلاب به عنوان افسران جهاد تبیین باید برای تحقق این مهم، با تمام توان وارد میدان شوند و تبلیغ را اولیت اصلی خود قرار دهند.

وی با بیان اینکه از هر فرصتی برای امر تبلیغ باید استفاده شود، گفت: از تبلیغ چهره به چهره در بازار، کوچه، خیابان، مغازه‌ها، صف نانوایی و اتوبوس تا مراسم‌ها و منبر سخنرانی، طلاب باید به امر تبلیغ بپردازند.

معاون تبلیغ حوزه علمیه همدان، با تأکید بر اینکه امروز باید درب مساجد به روی مردم باز باشد، خاطرنشان کرد: اگر مسجدی امام جماعت ندارد، طلاب باید آنجا حضور پیدا کنند و اگر امام جماعت نیز در مسجدی حضور دارد، به عنوان ارکان مسجد به کمک آن امام جماعت بروند و به بیدار شدن محله حول محور مسجد کمک کنند.

وی تصریح کرد: مسجد باید نشان دهد که محله بیدار است و با پخش صوت فرمایشات رهبر شهیدمان و قرآن در طول روز به محلی برای حضور مردم و اهالی تبدیل شود.

حجت‌الاسلام طبرسی، دومین دغدغه رهبر معظم انقلاب را بحث وحدت دانست و ادامه داد: به برکت حضور با بصیرت مردم، شاهد وحدت خوبی در سطح جامعه هستیم، اما طلاب باید با گفت‌وگو و بر طرف کردن شبهات، به جذب حداکثری بپردازند.

وحدت و انسجام داخل کشور، بهترین پشتوانه برای نیروهای مسلح است

وی با تأکید بر اینکه انتقام و خون خواهی باید تا آخرین مرحله پیش برود، ابراز کرد: وحدت و انسجام داخل کشور، بهترین پشتوانه برای نیروهای مسلح است که با قدرت بیشتر ماشه را برای از بین بردن دشمنان فشار دهند.

معاون تبلیغ حوزه علمیه همدان، با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی با پشتوانه روحانیون و همراهی مردم به پیروزی رسید، اظهار کرد: امروز نیز بقای انقلاب اسلامی و استمرار آن با روحانیون و همراهی مردم است و در این مسیر تعطیلی وجود ندارد.

وی با بیان اینکه در کنار مسائل تبلیغی، روحانیون می‌توانند در عرصه موضوعات امنیتی نیز در محلات به کمک نیروهای انتظامی و نظامی بروند، گفت: باید با استفاده از ظرفیت محلات و جوانان و نیروهای هر محله، با محوریت مساجد امنیت هر منطقه را تأمین کنیم تا نیروهای مسلح ما نیز خیالشان از این موضوع آسوده باشد.

حجت‌الاسلام طبرسی، از دیگر وظایف روحانیون در شرایط فعلی را رشد معنویت عنوان کرد و یادآور شد: رشد معنویت دستور رهبر معظم انقلاب در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه خطاب به روحانیون و حوزه علمیه بود و امروز نیز باید ادامه دهنده همین فرمایش رهبر شهیدمان باشیم.

سلاحی قوی تر از قرآن وجود ندارد

وی با تأکید بر اینکه سلاحی قوی تر از قرآن وجود ندارد، خاطرنشان کرد: در ماه قرآن باید از این ظرفیت به نحو احسن در راستای رشد معنویت جامعه استفاده کنیم.

معاون تبلیغ حوزه علمیه همدان، بیان کرد: یکی از مهم‌ترین موضوعاتی که متاسفانه برخی اوقات از آن غفلت می‌شود، برگزاری جلسات قرآن می‌باشد که در شرایط فعلی تقویت آن یک ضرورت است.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha